Styrkegruppen stärker maskinparken med en teleskoplastare

1245

Valet föll på Kramer 1245, en kompakt liten teleskoplastare, när Styrkegruppen letade efter ett smidigt komplement till deras Wille 855. Med en lyftkapacitet på 1,2 ton och en lasthöjd på 4,5 meter kommer fönsterinstallationerna att gå som en dans.

Kramers teleskoplastare finns i många olika storlekar. Från den lilla Kramer 804 (lastar 800kg och når 4 meter) till Kramer 5509 (lastar 5,5 ton och når upp till 9 meter). Kontakta oss om ni vill ha mer information om dessa maskiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s