Heatweed_Logo_grey_sept2014

hw

Heatweed är ogräsets värsta fiende och samtidigt det absolut mest miljövänliga alternativet på marknaden. Ogräset bekämpas med 100% hetvatten, helt fritt från bekämpningsmedel och kemikalier. Trycket du får ut i munstycket när du ogräsbehandlar ligger på 0,1 bar och är således lika skonsamt mot rabatter och grönytor som regnet som faller naturligt. Genom en enkel inställning förvandlar du dessutom din Heatweed till en effektiv högtryckstvätt (50-110 bar beroende på modell) som lätt tvättar väggar, bänkar och även klotter.

Heatweeds patenterade lösning finns i flera olika modeller och vilken du bör välja beror på hur stora ytor du ska behandla samt hur du vill jobba med tekniken:

  • Mini 14/4 är till för behandlingsytor på upp till 1 000 kvadratmeter/dag
  • Mid 22/8 är till för behandlingsytor på upp till 2 000 kvadratmeter/dag
  • Sensor 2.0 är till för behandlingsytor mellan 17 500 – 30 000 kvadratmeter/dag

Mini och Mid kan dras på släp eller till och med monteras i skåpbil men man har även möjligheten att bära runt dem med en lastmaskins pallgafflar. Sensor-serien monteras direkt på en redskapsbärare, exempelvis Wille, och är marknadens i särklass mest kostnadseffektiva sätt att bekämpa ogräs på (25 öre per kvadratmeter).

Heatweed har även utvecklat en patenterad lösning för bekämpning av jättebjörnlokan, som är ett stort problem i många kommuner. Med detta ”björnlokespjut” blir detta problem ett minne blott.

Heatweed_Ekoforetag2014_logo1