WilleCenter_Logodekal_350x146mm_Reflexblå

Företaget grundades 1978 under namnet Stig Dahl Maskin AB. Huvudinriktningen har hela tiden varit att tillgodose kommuner, bostadsbolag, kyrkor, idrottsanläggningar, entreprenörer m.fl med effektiva smidiga maskiner och redskap för snöröjning, fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, sandsopning, gräsklippning, konstgrässkötsel, schaktning, grävarbeten, lastning och lossning, med mera.

Sedan 1987 har vi sålt redskapsbäraren Wille som tillverkas av det finska företaget Vilakone OY, som i sin tur ingår i den finska koncernen Wihuri OY. Vid det här laget har vi sålt över 700 Willemaskiner på vårt försäljningsdistrikt, som är Stockholms Län, delar av Sörmland samt nu även delar av Uppsala Län (Enköping).

2007 flyttade vi till egna, nybyggda lokaler i Kungsängen. Här har vi en utställning, där du kan se de olika maskinmodellerna live, samt ett stort reservdelslaget till Wille. Vi förser större delen av Sverige med Willedelar från vårt lager.

DSC_0418

2008 bytte vi namn till WilleCenter i Stockholm AB, för att bättre återspegla företagets verksamhet och inriktning.

I september 2010 började vi även att marknadsföra Kramer hjullastare på vårt distrikt. Deras unika fyrhjulsstyrning ger dem marknadens bästa svängradie och gör dem till det mest stabila du kan använda vid lastning, lossning samt materialhantering. Dessa egenskaper gör att vi ser den som ett perfekt komplement till Wille.

Välkommen till oss på WilleCenter.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.