Därför väljer du Wille

Wille är den mest sålda redskapsbäraren på marknaden för underhålls- och miljövårdsarbeten i tätorter. Den har planerats för alla fyra årstider, i synnerhet för vintern då det är både utmanande och dyrt att utföra underhållsarbeten. Förarens arbetsförhållanden är utmärkta, eftersom Wille har midjestyrning och förarhytten placerad i den främre ramen.

Wille förarvy

Wille är exceptionellt stark i sin viktklass. Sortimentet omfattar fem storlekar från 2 ton till 7 ton. Wille har cirka 60 procent högre motoreffekt än de flesta hjullastarna i samma viktklass. Kraften behövs i synnerhet för att driva redskapshydrauliken och för transportkörning med tunga lass. Körhastigheten är 37-50 km/h beroende på modellen.

Wille är smidig. Den är som bäst i trånga, livligt trafikerade stadsmiljöer där det är snabb arbetstakt som gäller. Wille-maskinen är försedd med mångsidig arbetshydraulik och den har tre fästpunkter för arbetsredskapen: en framtill, en baktill och en ovanför motorn. Färre körpass förorsakar mindre störningar för omgivningen!

En av Willes många styrkor är dess omfattande sortiment av arbetsredskap som är exklusivt anpassade för Wille, och bara Wille. Redskapen är enkla att skaffa och byta. De passar utmärkt till basmaskinen vilket gör att entreprenaderna är effektiva och trygga att genomföra året runt.

Wille combo

Försäljningen och eftermarknadsföringen av Wille är i tillförlitliga händer. Wille är en långlivad investering med exceptionellt högt andrahandsvärde. Kvalitet, prestanda, produktivitet och marknadens mest effektiva hydraulik är de faktorer som gör att Wille toppat den nordiska marknaden i flera års tid.

Willes modellprogram:
Wille 275Wille 375Wille 475Wille 675Wille 875