Våra produkter, Wille, Kramer, Heatweed

Vår affärsidé har alltid varit att tillgodose kommuner, bostadsbolag, kyrkor, idrottsanläggningar, entreprenörer m.fl med effektiva, smidiga maskiner och redskap som löser alla tänkbara arbetsuppgifter under hela kalenderåret.

Wille combo

I centrum står naturligtvis den starka och flexibla redskapsbäraren Wille. Med detta finska kraftpaket får du en högkvalitativ helhetslösning som utför allt från snöröjning och grönyteskötsel till gatuunderhåll och materialhantering med bravur. Med marknadens mest effektiva motorhydraulik och en uppsjö specialtillverkade redskap är det bara fantasin som sätter gränsen för vad du kan göra med din Wille.

5035 golfbana

Tyska Kramer firade 90 år i fjol och deras lastmaskiner är riktigt tåliga och tillförlitliga arbetshästar. Kramer är marknadsledande inom sitt viktsegment och en av de främsta anledningarna till detta är deras unika konstruktion. Tack vare deras fyrhjulsstyrning uppnås en stabilitet och en smidighet som ingen midjestyrd lastmaskin kan konkurrera med.

Tack vare Heatweed är framtiden redan här, i varje fall vad gäller bekämpning av ogräs. Med Heatweeds geniala lösning bekämpar du ogräset på ett effektivt sätt och det enda du sprider ut över behandlingsytan är 100% hetvatten. Inga bekämpningsmedel. Inga kemikalier. Heatweeds miljövänliga teknik finns i flera utföranden, allt från mindre enheter som kan dras med små släp eller monteras i en skåpbil till den stora Sensor-serien som monteras direkt på din Wille redskapsbärare.