Våra produkter, Wille, Kramer, Heatweed

Vår affärsidé har alltid varit att tillgodose kommuner, bostadsbolag, kyrkor, idrottsanläggningar, entreprenörer m.fl med effektiva, smidiga maskiner och redskap som löser alla tänkbara arbetsuppgifter under hela kalenderåret.

Wille combo

I centrum står naturligtvis den starka och flexibla redskapsbäraren Wille. Med detta finska kraftpaket får du en högkvalitativ helhetslösning som utför allt från snöröjning och grönyteskötsel till gatuunderhåll och materialhantering med bravur. Med marknadens mest effektiva motorhydraulik och en uppsjö specialtillverkade redskap är det bara fantasin som sätter gränsen för vad du kan göra med din Wille.

5035 golfbana

Tyska Kramer firade 90 år i fjol och deras lastmaskiner är riktigt tåliga och tillförlitliga arbetshästar. Kramer är marknadsledande inom sitt viktsegment och en av de främsta anledningarna till detta är deras unika konstruktion. Tack vare deras fyrhjulsstyrning uppnås en stabilitet och en smidighet som ingen midjestyrd lastmaskin kan konkurrera med.

Tack vare Heatweed är framtiden redan här, i varje fall vad gäller bekämpning av ogräs. Med Heatweeds geniala lösning bekämpar du ogräset på ett effektivt sätt och det enda du sprider ut över behandlingsytan är 100% hetvatten. Inga bekämpningsmedel. Inga kemikalier. Heatweeds miljövänliga teknik finns i flera utföranden, allt från mindre enheter som kan dras med små släp eller monteras i en skåpbil till den stora Sensor-serien som monteras direkt på din Wille redskapsbärare.

Pellenc batteridrivna trädgårdsredskap är marknadsledande och har de riktiga proffsen som målgrupp. Till skillnad från konkurrenterna är Pellencs teknologi baserad på 44 Volt (istället för 36) vilket gör att de har marknadens bästa effekt. Med lägre vibrationsnivåer, minimalt buller och noll utsläpp är det inte konstigt att så många väljer att lägga de bränsledrivna alternativen på hyllan.

Etesias gräsklippare med uppsamlare är så pass effektiva att vissa av våra entreprenörskunder har köpt dem bara för att hantera lövupptagningen på hösten. Sugeffekten skapas av knivarnas rotation och det finns därför ingen smal kanal med en fläkt som blir igensatt jämnt och ständigt. Driftsäkert och supereffektivt.

Shibaura gräsklippare är riktiga kraftpaket och passar perfekt för de som är ute efter högkvalitativ gräsklippning med frontmonterat klippaggregat.